Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги,трябва ми капачката която затваря гърлвината за наливане на масло в двигателя.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги,трябва ми капачката която затваря гърлвината за наливане на масло в двигателя.

Моля ви ако някой може да ми помогне да намеря такава капачка ,защото моята е счупена и олива масло по двигателя от нея.
    Колата ми е Алфа Ромео 164 супер 1996 - та,двигател 2000 куб. см. туин спарк 8 клапана два разпределителни вала с верига.
    Ще бъда много благодарен,защото отново се започна ходене по мъките(магазини за авточасти където насреща ти вдигат рамене).
    Alfa Romeo 164 super T.SPARK 2.0 1996-ta

прати ми едно лично с снимка какво ти трябва колега мисля че имам ако е същата след празниците ще те зарадвам с подарък

Comment

Колега, за да закрепиш положението доато намериш оригинална, купи си капачка от ВАЗ.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Имам от 2,5 тд ако ти върши работа?
        Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
        166 2.4 JTD '02
        164 2.5 TD '98 ex
        Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Колега, за да закрепиш положението доато намериш оригинална, купи си капачка от ВАЗ.
          И ще те надживее .
          @vajvoda имам но е с омекнала пружина и пуска масло , подлагах и маслоустойчива гума за да не пропуска ама всяко чудо за 3 месеца . Ако искаш твойта е .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Капачка от Лада ще свърши работа.Продават се по магазините такива капачки.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ако си естет по душа и не искаш подигравки от маслари,вземи една от фиат,да пише OLIO и нямаш грижи.Същата е и на жигулите(2101-2107)
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Благодаря ви много колеги.Дори бих се радвал кпачката да не е пластмасова.Днес ще потърся в магазините капачка за лада.Вече втори ден ще обикалям трупам опит.После ще мога да помагам като вие ми помагате в момента.
                Ето я и оригиналната капачка.
                Attached Files

Comment

5 лв в първата автоморга ( ако има)

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

@vajvoda В магазина зад мебелната палата по диагонала на Гюрлата дето е бившия Мототехника провери ли ? Там по принцип се води магазин Лада и би трябвало да има такава капачка .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

проверих 54 лева е чисто нова

Comment

Толкова, ама няма да дойде същата вече. Тази не се произвежда вече.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

значи по моргите са същите ,калпави имам един човек арабин ще намери нова без емблемата на алфа ,ама на мен така чисто нова ми намери за 33то за 3 лева а новата с емблемата е 15-20 за 33

Comment

Купих една капачка за лада.Метална е и идеално затвори,много плътно прилепна.Няма да търся оригинална - пластмасова е,ако я купя втора употреба сигурно и тя ще е накрая на ресурса си.Материала остарява.
                            Тази за ладата е метална добре затваря,стои грозно(ще кача снимки ) ,струва 1.50 лв. Купих си я от един магазин за авточасти от многото,които са до гарата(във Варна).След почивните дни ще си купя още една за резерва,че не се знае

Comment

Ето я.Красавица
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X